torsdag 12 mars 2015

På stickorna nu

Ja vad gör jag nu förtiden när Kal stickandet är slut och bloggandet går trögt. Stickar faktiskt :-)
Fortsätter på mina lappar i glada färger och känner att det är ett perfekt projekt på stickorna nu när växthuset pockar på uppmärksamhet och våren är i antågande så behövs det en enkel paus stickning som man kan lägga ifrån sig och ta upp utan någon fundering om var man var i mönstret osv.






På stickorna finns en start på en Fallow av Maria Magnusson som jag tycker är fantastiskt fin men jag är inte helt säker på hur den blir i garnet jag valt, grått ullgarn, och är inte helt hundra på om jag vill ha spets över hela tröjan eller bara ett parti mitt fram...får se hur det blir inga bildbevis än i alla fall.
Ja så stickar jag på en liten hemlis till min sambo som gillar att fiska men inte att vara kall om händerna :-) fortsättning följer men ett litet smakprov kommer här utan att visa alltför mycket.
Faktiskt har vi tagit premiär fisketuren på sjön  i strålande sol och kylig vind, dock var  ingen gädda  på hugget trots att vi använde sambons egentillverkade drag, mycket konstigt tycker jag, men sambon skyllde på att det var för kallt även för fiskarna...vad vet jag. Kaffet och sockerkakan var i alla fall extra goda i vårsolen.
Här kommer lite vår som jag hittade utanför dörren hos oss.